Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här
Kundvagnen är tom

ICY BOX Adapter for 2.5" HDD/SSD in 9-9.5 mm Notebook DVD bay, with screwdrive

Förstasidan Datorutrustning Lagring Lagringstillbehör ICY BOX Adapter for 2.5" HDD/SSD in 9-9.5 mm Notebook DVD bay, with screwdrive
ICY BOX Adapter for 2.5" HDD/SSD in 9-9.5 mm Notebook DVD bay, with screwdrive (60095)

ICY BOX Adapter for 2.5" HDD/SSD in 9-9.5 mm Notebook DVD bay, with screwdrive

Artikelnr:
60095
EAN:
4250078164364
  • Typ Montering
134:-
167,50 inkl. moms
På lager 2
Beskrivning

Genom att sätta en IB-AC649 i din optiska fack kan du lägga till en SSD eller en annan hårddisk till din dator. Vanligtvis har bärbara datorer ingen sekundär hårddiskutrymme. IB-AC649 kan enkelt lägga till en extra enhet, både hårddisk och SSD stöds. IB-AC649 stöder alla 2,5 "hårddiskar / SSD-enheter, och de kan användas med de senaste SATA-versionerna (SATA I / II / III) men får inte överstiga 9 mm. Bayen är tillverkad av lätt plast och blandningar sömlöst in i den övergripande bilden av de flesta bärbara datorer.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.
Top